Izaberi kurs

Word, Excel, PowerPoint

(osnovni nivo)

Word, Excel, PowerPoint

(srednji nivo)

Word, Excel, PowerPoint

(za pojedince i firme)

Word

Prvi i najpoznatiji program iz porodice Microsoft Offise. Danas je apsolutno nemoguće zamisliti korišćene PC računara bez upotrebe ovog programa koji nam omogućava kucanje i štampanje raznih dokumenata. U poslovnom svetu je obavezan, bilo da se kuca dopis, molba, biografija, ugovor, knjiga... Kao što postoji gramatika svakog jezika, tako postoji i gramatika elektronskog jezika koju treba naučiti i primenjivati kako bismo odali utisak obrazovanog i pismenog čoveka. Koliko je važan ovaj program govori i činjenica da je obavezan u osnovnim i srednjim školama, a mnogi studenti ne mogu da ispune uslove za izlazak na ispite bez upotrebe ovog programa. Na ovom kursu naučićete kako da formirate novi list, kako da ga uredite, otštampate. Zatim se uči osnovna elektronska gramatika, odabir veličine fonta, izgled i boja slova, razmak između slova i redova, kopiranje i brisanje teksta, umetanje reči i redova... U okviru naprednog nivoa se uče Word tabele, umetanje slika, hedera i futera, raznih oblika i znakova, ubacivanje oznake stranica, štampanje. Poseban deo ovog kursa je namenjen baratanju Word dokumenta u okviru mail usluga, kačenje, slanje, otvaranje.

Cena kursa

200€

Broj časova: 15

Trajanje: 2 meseca

Mogućnost plaćanja: plaćanje na 2 rate

Popust: 10% za avansno plaćanje

Prijavi se

Excel

Drugi najtraženiji program porodice Microsoft Office pre svega namenjen matematičkim obradama podataka i tabelarnim prikazima. Uz vrlo malo učenja i uz vrlo malo vremena mogu da se obrade velike količine podataka na razne načine i za razne potrebe. Sve češće se koristi za kućne potrebe vođenja kućneg budžeta ili ga deca koriste pri vežbanju matematike. U toku kursa se upoznajemo sa strukturom Excel programa, rada u ćelijama i šitovima. Uče se osnovne matematičke funkcije dok u naprednom kursu obrađujemo i kompikovane funkcije koje su često potrebne u okviru radnog mesta. Poseban deo se posvećuje izradama tabela, sortiranju podataka na razne načine zavisno od potreba korisnika. U naprednom delu kursa izučavama rad sa podacima, povezivanje podataka iz više šitova ili čak fajlova, njihovo umnožavanje i preslikavanje, ubacivanje slika ili drugih dokumenata. Excel omogućava prikaz podataka u obliku raznih vrsta dijagrama sa dva ili mnogo više podataka. Ono što ovaj program čini izuzetnim jeste njegova živost. Promenom osnovnog podatka automatski menjamo sve vrednosti koje smo proizveli iz tog osnovnog podatka bilo da su one prikazane u tabeli ili dijagramu ili su korišteni u računu. To je ono što ga izdvaja od svih ostalih programa.

Power Point

Osnovna svrha ovog programa je slikovni prikaz uz korišćenje animacija ideja koje nam se kriju u glavi. U osnovnom delu kursa se uči kako dizajnirati jednu PowerPoint prezentaciju, stranicu po stranicu, dizajn i animaciju teksta, pozadine. Možda nekom želite poslati elektronsku čestitku ili mu slikovito prezentovati plan putovanja na letovanje ili želite da prikažete slajd šou rodbini sa tog istog letovanja. Tada je potrebno savladati i ubacivanje slika u prezentaciju, mapa, raznih ukrasa, a možda i klipova. U školama deca veoma često dobijaju zahtev od strane nastavnika da izrade prezentaciju u ovom programu, a kasnije im je to često potrebno i u svakodnevnom poslu. U okviru ovog programa vrlo je lako naučiti pomerati objekte, slike tekst, iz jednog kraja na drugi, sa jedno slike na drugu, preklapati i sakrivati tekst preskakti sa slajda na slajd ili se vratiti nazad što se sve uči u naprednom delu kursa.

Cena kursa

200€

Broj časova: 15

Trajanje: 2 meseca

Mogućnost plaćanja: plaćanje na 2 rate

Popust: 10% za avansno plaćanje

Prijavi se

Word, Excel, PowerPoint

Ovaj kurs namenjen je firmama i pojedincima čija oblast delovanja podrazumeva daleko naprednije potrebe za korišćenjem Worda, Excel tabela ili prezentacije proizvodnih planova i uspeha.Individualno, jedan na jedan sa profesorom mogu da se rešavaju i uče određene tematike vezane najčešće za poslovne potrebe, pa čak i rešenja za konkretne problem (zajednička izrada specijalizovanih table ili prezentacija). Firme koje uvode određene novine uz korišćenje ovih programa uglavnom imaju potrebe i za osposobljavanjem radnika kada organizujemo grupna predavanja i dolazimo u samu firmu. Grupe mogu biti vezane za jednu kancelariju ili celu firmu.

Cena kursa

po dogovoru

Broj časova: po dogovoru

Trajanje: po dogovoru

Mogućnost plaćanja: po dogovoru

Popust: 10% za avansno plaćanje

Prijavi se