Izaberi kurs

Početni kurs programiranja

(HTML5, CSS3)

Napredni kurs programiranja

(HTML5, CSS3, Javascript, PHP, MySQL)

Individualni kurs programiranja

(za pojedince i firme)

Opisi i cene

Početni kurs programiranja

Početni kurs Web Programiranja je namenjen za sve one koji žele da uplove u vode programiranja, da nauče šta je to što se dešava na njihovom kompjuteru kada pristupe nekoj internet stranici, da nauče kako internet funkcioniše i samim tim nauče osnovne web jezike kao što su HTML5 i CSS3.
Potom se prelazi na trenutno najzastupljeniji jezik u Web Programiranju – Javascript. Javascript se može koristiti za apsolutno sve stvari na vašem sajtu, od animacija elemenata pa sve do komuniciranja sa samim serverom.
Kurs traje 2 meseca, sa nedeljnom kvotom od 4h sata aktivnog programiranja, tačnije 2 časa od po 2 sata i redovnim domaćim zadacima.
Pored toga imate i mogućnost da se u svakom trenutku posavetujete i potražite pomoć kod nekog od naših predavača.

Napredni kurs programiranja

Napredni kurs Web Programiranja služi za osobe sa prethnodnim znanjem Web Programiranja. Sam kurs traje 20 dvočasa koji obuhvata Jquery sa naravno AJAX pozivima i JSON manipulacijom podataka, potom radimo PHP u CodeIgniter frameworku kako bi se upoznali sa samim sistemom rada Frameworka, a potom nastavili da učite neke zahtevnije stvari u PHP-u.
Pored PHP i Jqueryija učimo MySQL, kako stvoriti strukturu same baze, pričamo i o osnovnim optimizacijama, tabelama i manipulacijom podataka. Pored toga tokom celog kursa se koristi GIT kako bi se upoznali sa GITom.
Pred kraj kursa radićete timske zadatke gde ćete imati pravu šansu da vidite šta je GIT i kako radi.

Individualni kurs programiranja

Individualni časovi su 1 na 1 predavanja sa predavačem u terminima koje zajedno usklađujemo na početku kursa sa planom rada koji usklađujemo isključivo vašim potrebama i vašim vremenskim mogućnostima. Na raspolaganju imate pet jezika za učenje HTML, CSS, Javascript, PHP, MySQL.
Pored toga nudimo vam i usavršavanje u nekom od pomenutih jezika tako da ako ste neko ko već zna da programira ali želi da upotpuni svoje znanje tu smo da vam pomognemo.
Po završetku kursa posavetovaćemo vas šta je najbolje da dalje učite i u čemu da se usavršavate. Za više informacija i radi zakazivanja sastanka sa nama najbolje je da nas kontaktirate klikom na dugme POŠALJI UPIT.